Στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, παραλαβή από το κατάστημα της Εταιρίας, υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του εντός τριών ημερολογιακών ημερών.

 

Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών η Εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο Πελάτης οφείλει να επιδείξει την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο).

 

Αν ο Πελάτης επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για την παραλαβή της παραγγελίας του, τότε το τρίτο εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο θα πρέπει να έχει μαζί του ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ). Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Παράδοση στον τόπο που ορίζει ο Πελάτης: Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο Πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη – μεταφορέα και ο Πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά, ότι το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή.

 

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του Πελάτη.

 

Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του Πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την Εταιρία, αλλά τον Πελάτη.

 

Σημειώνεται ότι ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει τη μεταφορά με δικά του μέσα και έξοδα, ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα μεταφέρονται με δικό του κίνδυνο. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο Πελάτης θα επιδεικνύει στον εξωτερικό συνεργάτη-μεταφορέα την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας) και την ειδοποίηση για την αποστολή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατήριο). Αν ο Πελάτης επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για την παραλαβή της παραγγελίας του, τότε το τρίτο εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο θα πρέπει να επιδείξει ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ). Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

 

Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, η εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

 

Κόστος μεταφορικών: Η TonerLand προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ.

 

Για αποστολές εντός του νομού Αττικής έως 2 kg ογκομετρικού βάρους το κόστος είναι 3,60 ευρώ και θα αυξάνεται με 0,74 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση θα γίνεται την επόμενη ημέρα από την παραγγελία σας. Οι αποστολές για την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών και εκτός των νησιωτικών περιοχών για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους το κόστος είναι 3,85 ευρώ και θα αυξάνεται κατά 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση θα γίνεται την επόμενη ημέρα από την παραγγελία σας. Εάν η περιοχή σας ανήκει στις δυσπρόσιτες περιοχές τότε το κόστος που προκύπτει είναι δυσανάλογα μεγάλο, έτσι εμείς επιλέξαμε να αποστέλλεται το προϊόν σας μέχρι το πλησιέστερο υποκατάστημα της courier με την τιμή να είναι ίδια με ότι ισχύει για την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

 

Αν επιθυμείται κάτι διαφορετικό επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Όσον αφορά τα νησιά για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους το κόστος είναι 4 ευρώ και θα αυξάνεται με 1,24 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών.

 

Χρόνος Παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων και υπηρεσιών προσδιορίζεται στην παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας, επιβεβαιώνεται στην αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της , και είναι το πολύ τριάντα (30) ημέρες από το χρόνο της κατάρτισης της πώλησης , εκτός αν υπάρξει ειδική διαφορετική συμφωνία των μερών που επιβεβαιώνεται εγγράφως, με ηλεκτρονική αλληλογραφία.


Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στη σύγκριση